Amanida Cèsar amb formatge de cabra

Una amanida de les Amèriques per gaudir a qualsevol època de l’any.

Ingredients

  • 1 enciam
  • 1 rotlle petit de formatge de cabra
  • 200 gr de filets de pit de pollastre
  • 100 gr de crostons de pa a daus (tipus picatostes)
  • 50 gr de pinyons
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva

Per la salsa Cèsar:

  • 4 anxoves
  • 30 gr de parmesà ratllat
  • 1 rovell d’ou
  • 1 dent d’all
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 6 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • 1 cullerada sopera de vinagre
  • 1 cullerada sopera de suc de llimona
  • sal i pebre

Elaboració

  1. Tritureu amb el minipimer o la mà de morter tots els ingredients de la salsa fins que quedi una textura homogènia. Guardeu-la a la nevera fins el moment de servir.
  2. Escalfeu l’oli en una paella, col·loqueu-hi els filets de pit de pollastre, salpebreu-los i daureu-los a foc viu per les dues bandes. Un cop ben daurat, baixeu el foc, tapeu la paella i deixeu-ho coure 5 minuts més per banda i banda. Reserveu-los per servir tebis. Talleu-los en rodanxes per afegir més tard a l’amanida.
  3. Daureu els pinyons en una paella en sec (sense oli).
  4. Renteu, trieu i escorregueu bé l’enciam.
  5. Talleu el formatge de cabra en rodanxes.
  6. Barregeu tots els ingredients de l’amanida (enciam, pinyons, pollastre, formatge de cabra i crostonets de pa), i afegiu-hi la salsa Cèsar.

Bon profit!

 

 

S'han tancat els comentaris