Una amanida de les Amèriques per gaudir a qualsevol època de l’any.
Ingredients
- 1 enciam
- 1 rotlle petit de formatge de cabra
- 200 gr de filets de pit de pollastre
- 100 gr de crostons de pa a daus (tipus picatostes)
- 50 gr de pinyons
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
Per la salsa Cèsar:
- 4 anxoves
- 30 gr de parmesà ratllat
- 1 rovell d’ou
- 1 dent d’all
- 1 culleradeta de mostassa
- 6 cullerades soperes d’oli d’oliva
- 1 cullerada sopera de vinagre
- 1 cullerada sopera de suc de llimona
- sal i pebre
Elaboració
- Tritureu amb el minipimer o la mà de morter tots els ingredients de la salsa fins que quedi una textura homogènia. Guardeu-la a la nevera fins el moment de servir.
- Escalfeu l’oli en una paella, col·loqueu-hi els filets de pit de pollastre, salpebreu-los i daureu-los a foc viu per les dues bandes. Un cop ben daurat, baixeu el foc, tapeu la paella i deixeu-ho coure 5 minuts més per banda i banda. Reserveu-los per servir tebis. Talleu-los en rodanxes per afegir més tard a l’amanida.
- Daureu els pinyons en una paella en sec (sense oli).
- Renteu, trieu i escorregueu bé l’enciam.
- Talleu el formatge de cabra en rodanxes.
- Barregeu tots els ingredients de l’amanida (enciam, pinyons, pollastre, formatge de cabra i crostonets de pa), i afegiu-hi la salsa Cèsar.
Bon profit!