Nosaltres

Benvingut/da a la Rufa!Mireia_collintFerran_collint

Sóc el Ferran Coronado, pagès agroecològic de l’Alt Empordà. Amb la meva dona Mireia, vam fundar La Rufa el 2011 i la tirem endavant amb molta il·lusió i empenta.

Cultivem horta ecològica als nostres camps de Fortià, al vell mig dels Aiguamolls de l’Empordà, un espai natural molt ric en biodiversitat i lliure dels fums i els aqüífers contaminants de les grans ciutats.

El nostre objectiu és produir i vendre verdura ecològica de màxima qualitat i assequible per a totes les butxaques, i oferir-te un servei complert a través de la nostra pàgina web, on podràs comprar també fruita i altres productes ecològics.

La fruita, els ous, els llegums, els vins i els altres productes ecològics que pots comprar a La Rufa provenen de productors de l’Empordà o d’altres zones de la màxima proximitat possible. Són productes que hem seleccionat nosaltres personalment, i en garantim la màxima qualitat i proximitat.

Si ets una persona interessada en l’alimentació sana, ecològica, de qualitat, o una botiga de verdura i fruita, o un restaurant, o una cooperativa de consum ecològic, has trobat el que buscaves!

Et portem la teva cistella ecològica als mercats de Figueres i Llançà, perquè no t’hagis d’esperar, amb tots els productes que hagis encarregat. Si vius a prop de Garriguella, també ho pots venir a recollir el dia i hora que acordem.

Ens pots trobar als mercats de Llança i Figueres

Vols provar-ho?

Si vols saber més sobre els nostres compromisos, segueix llegint:

Compromís amb l’ecologia

A La Rufa treballem la terra amb tècniques d’agricultura ecològica que són sostenibles i respectuoses amb la natura. Una aposta de futur per a les noves generacions. Respectem estrictament la normativa de producció ecològica de la CCPAE.

A més a més, col·laborem amb la IAEDN en un projecte de Custòdia Agrària que pretén fomentar el desenvolupament d’una activitat agrícola i ramadera respectuosa amb l’entorn, que actuï com a modelador del paisatge empordanès i com a refugi de la biodiversitat.

Però el nostre compromís amb l’ecologia i la biodiversitat va una mica més enllà i ens preocupem pel benestar de les tortugues mediterrànies de l’Albera, una espècie protegida i molt afectada pels focs i la degradació dels ecosistemes a la nostra comarca. Som els principals proveïdors de la seva alimentació al Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera.

Compromís amb la qualitat

Per a nosaltres la qualitat és imprescindible. Sovint s’associa l’agricultura ecològica amb productes poc atractius, avorrits, petits i menjats pels cucs. A La Rufa volem demostrar que és possible fer agricultura ecològica i gaudir de productes atractius,  gustosos i saludables.

Tots els productes que pots trobar a la nostra pàgina web els hem seleccionat amb molta cura per assegurar-te la màxima qualitat en el moment d’elaborar la teva cistella ecològica. A més a més, busquem la màxima puntualitat i l’eficàcia en la preparació de les cistelles.

A més a més, a la Rufa ens agrada que ens vingueu a conèixer. Estarem encantats d’ensenyar-te els nostres camps de Fortià i explicar-te on i com són les verdures que acaben al teu plat. T’hi esperem!

Compromís amb la innovació

Ens basem en tècniques tradicionals d’horticultura, però les millorem i les adaptem als temps moderns fent servir sistemes innovadors que ens ajudin a millorar les collites sense fer servir productes químics.

Alguns exemples d’aquestes millores són el rec gota a gota, el paravent i l’hivernacle. Després del primer hivern de tramuntanes gelades, vam apostar per protegir-nos i els resultats són fantàstics.

A més a més, apostem per les noves tecnologies per ser més eficients i sostenibles. Millorem la nostra pàgina web constantment per oferir-te un servei d’alta qualitat i posar-t’ho més fàcil a l’hora de triar els productes de la teva cistella ecològica, i gestionem la nostra activitat comercial a través de programes web d’última generació.