Política de privacitat

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, mitjançant la complementació del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat, titularitat de La Rufa Horta Ecològica SCP, amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector.

La Rufa Horta Ecològica SCP es compromet a tractar de manera confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la seva sol·licitud.

Al seu torn, i en virtut del que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic La Rufa Horta Ecològica SCP informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per fer-li arribar informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d’interès relativa a l’activitat de l’empresa.

Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal escrivint un correu electrònic a La Rufa Horta Ecològica SCP, a l’adreça: contacte@larufa.cat.