Gazpatxo

Una recepta senzilla i fresca per aquests dies de calor

INGREDIENTS:

  • 1 kg de tomata madura
  • 1 dent d’all
  • 50 gr de pebrot verd
  • 1 ceba petita
  • 1 cogombre petit
  • un raig de vinagre
  • 1 culleradeta de sal
  • 5 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • 1 got i mig d’aigua freda (o 8 glaçons)
  • 1 llesca de pa sec i/o torrat

PREPARACIÓ:

Peleu els tomàquets, el cogombre i la ceba. Trossegeu totes les verdures i les poseu a la trituradora. Afegiu la resta d’ingredients i tritureu, fins que quedi ben fi. Rectifiqueu de sal si cal.

Serviu ben fred, acompanyat de verduretes tallades ben petites, daus de pernil salat i uns trossos petits de pa torrat.

Podeu afegir a la recepta altres ingredients com remolatxa, síndria, meló…

 

Bon profit!

Entrada publicada a la categoria Receptes

Deixa un comentari