kartoffelsalat: amanida alemanya de patata

Una amanida fresca i nutritiva, amb la patata nova, que és deliciosa.

INGREDIENTS:

  • 1 kg de patata
  • 100 gr de cogombrets en conserva
  • 2 cebes tendres
  • 4 salsitxes de frankfurt
  • Anet
  • Sal
  • Crema de llet
  • Maionesa feta a casa

PREPARACIÓ:

Bullim les patates, netes i amb pela. Quan les punxem i trobem que estan toves, les colem i refredem a la nevera unes hores.

Pelem les patates i les tallem a làmines. Tallem les salsitxes a rodanxes i les afegim. Tallem els cogombrets ben petits i els afegim, tallem la ceba tendra ben petita i l’afegim.

Fem una maionesa i un cop feta, la barregem amb 150 ml. de crema de llet, o crema de llet vegetal. Afegim l’anet i la sal a la salsa, barregem bé i tirem la salsa per sobre de l’amanida.

Us recomanem servir-la ben freda. Bon profit!!

 

Entrada publicada a la categoria Receptes

Deixa un comentari