La Rufa i les cooperatives

Cooperatives-consumSi formes part d’una cooperativa de consum i busques productor, truca’ns al 680433070 i et donarem el millor servei, preu i qualitat.

Des del naixement de La Rufa, el nostre objectiu principal ha sigut la producció agroecològica vinculada als nostres valors progressistes d’ecologia, sostenibilitat, economia i societat, i els nostres criteris de qualitat de vida. Creiem fermament que un canvi de model de consum és possible, començant per la relació directa i propera entre els consumidors i els productors.  Aspirem a un model de consum crític, responsable i conscient.

Ens agrada apropar-nos a les persones que mengen Rufa; perquè ens agrada el contacte humà, perquè volem fomentar la consciència social del que consumim, i perquè som solidaris amb els nostres consumidors i responsables amb la nostra activitat comercial.

És per això que a La Rufa treballem en xarxa amb altres productors de proximitat (a poder ser de la nostra mateixa comarca) per oferir als nostres clients productes ecològics de qualitat i proximitat.

A la Rufa trobareu verdura, fruita i altres productes ecològics que us podem servir a l’engròs o en forma de cistella.

Ens sentim molt aprop de les cooperatives de consum, amb les que compartim valors i objectius. Oferim preus ajustats en funció de les necessitats de cada cooperativa, fem una presentació per a tots els socis, us convidem als nostres camps, i us oferim un sistema de comandes online molt còmode per facilitarvos les feines de gestió.

També servim a cooperatives de Barcelona i rodalies perquè volem oferir el nostre producte conreat sense tòxics (ni fitoquímics, ni aqüàtics, ni atmosfèrics) als seus habitants.

Si formes part d’una cooperativa de consum i busques un pagès, truca’ns (680433070) i en parlem!