Pastís de ceba

Una manera senzilla de fer un plat de festa.

Ingredients

  • Pasta de full
  • Ous
  • Crema de llet
  • Ceba (o altres verdures si voleu)

Elaboració

  1. Tallem la ceba fineta i la coem amb molt poc oli i a foc lent a la paella. Fins que quedi cuita (no fregida). Retirem del foc. Batem els ous i els barregem amb la ceba cuita. Afegim també la crema de llet i remenem.
  2. Estirem la pasta de full i folrem un motlle allargat (tipus plum cake) amb la pasta, de manera que ens quedin les puntes fora del motlle per poder tapar el contingut del pastís. Podeu posar un paper de forn a sota la pasta perquè no s’enganxi i sigui més fàcil desemmotllar-lo.
  3. Hi posem tota la barreja i el tapem amb la mateixa pasta.
  4. Ho posem al forn, prèviament escalfat a 180º. Entre 25 i 40 min. de cocció, en funció del forn.

Bon profit!

 

S'han tancat els comentaris