Cake de pebrot i formatge de cabra

Un cake saborós, que podem menjar fred i ens podem endur a la platja, la muntanya…

Ingredients

  • 150g de farina
  • 100g de mantega
  • 1 bosseta de llevat
  • 3 ous
  • 1/2 got d’oli
  • 125ml de crema de llet (1 pot)
  • 2 pebrots
  • 100g de formatge de cabra
  • Alfàbrega fresca
  • 50g de formatge ratllat
  • sal i pebre
  • llavors de rosella

Elaboració

  1. Barrejar la farina i el llevat, i salpebrar.
  2. En un altre bol, barrejar els ous, la crema de llet, l’oli i la mantega fosa.
  3. Afegir la segona barreja a la primera.
  4. Tallar els pebrots i el formatge de cabra a daus petits i afegir-ho a la barreja.
  5. Finalment, incorporar el formatge ratllat i l’alfàbrega triturada.
  6. Preparar el motllo de “cake” untant-lo de mantega perquè no s’enganxi.
  7. Escampar les llavors de rosella per tot el motllo.
  8. Omplir el motllo amb tota la massa i posar-ho a coure al forn durant 45 minuts, a 180ºC.

També es poden afegir tomàquets dessecats tallats a daus, i olives.

Bon Profit!

Deixa un comentari