Truita de bledes

Coneixeu la tradicional truita d’espinacs? També la podeu fer amb fulles de bleda. Així podreu gaudir del sabor i les propietats medicinals fantàstiques d’aquestes verdures d’hivern (són antioxidants i tenen molt de ferro, igual que els espinacs).

Ingredients

  • 1 manat de bledes o espinacs (ATENCIÓ: si són bledes, només agafar les fulles!)
  • 6 ous
  • 75 gr de pinyons
  • 100 gr de parmesà ratllat
  • 1 dent d’all
  • Oli d’oliva, sal i pebre

Elaboració

  1. Rentar les bledes i posar-les en remull amb la dent d’all pelada durant uns minuts.
  2. Escórrer-les i picar-les amb un ganivet.
  3. Batre els ous, salpebrar i afegir el parmesà i les bledes.
  4. En una paella, torrar una mica els pinyons, vigilant de no cremar-los.
  5. Afegir els pinyons a la barreja.
  6. Fer la truita amb una paella antiadherent.

Deixa un comentari