Amanida de mongeta tendra, tomata i alvocat

Una amanida refrescant, fàcil i saludable

Ingredients

  • 0,75 kg de mongeta tendra fina
  • 0,5 kg de tomates cirerol (xerri)
  • 2 alvocats
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Menta fresca
  • Orenga

Elaboració

  1. Rentem i tallem la mongeta, en trossos no massa petits. La salem i la posem a coure al vapor.
  2. Rentem i tallem les tomates per la meitat, pelem i trossegem l’alvocat (en el moment de muntar l’amanida, perquè no s’oxidi).
  3. Un cop cuita la mongeta, la refredem i ho barregem tot. Amanim bé amb l’oli d’oliva, posem un parell de fulles de menta trossejades i l’orenga.
  4. Si voleu podeu acompanyar-la amb ou dur o uns tallets de pernil salat.

Bon profit!

S'han tancat els comentaris