Aquest estiu, menja La Rufa!

Amb calor de l’estiu, és molt important tenir en compte la nostra alimentació.

Les verdures i fruites fresques i ecològiques ens aporten els nutrients i la hidratació adequats per aquesta temporada. És important menjar-ne de 3 a 5 racions al dia, i procurar que hi hagi fruites i verdures de diferents colors (normalment indica que aporten diferents nutrients) i tant crues com cuites. Podeu fer amanides, cremes, sopes, pastíssos de verdures, gelats casolans, verdures al forn, a la barbacoa,… La fruita és una bona alternativa saludable i dolça als gelats i begudes ensucrades que no ens aporten nutrients, sinó sucres i components químics.

També es recomana prendre habitualment infusions de gingebre i cúrcuma, que són refrescants, antiinflamatòries i tenen infinitat de virtuts més per la nostra salut.

Aprofitem per dir-vos que durant l’estiu no fem vacances, ens trobareu als mercats de Llançà (dimecres) i Figueres Plaça del Gra (dimarts, dijous i dissabtes) i repartim cistelles dimarts i divendres.

Que tingueu un bon estiu!

S'han tancat els comentaris