La Rufa amb la Custòdia Agrària

La Rufa surt al nou número de la revista Alberes!

Fa temps que seguim aquesta revista arrelada a la nostra comarca. I avui estem molt feliços de comunicar-vos que ens han vingut a fer una entrevista als nostres camps de Fortià per parlar de la xarxa de Custòdia Agrària, de la que formem part. Trobareu el reportatge sobre la Custòdia Agrària a la pàgina 7 del número 9 de les Alberes, però aquí us en fem un petit resum.

“El característic i singular paisatge de l’Alt Empordà, de gran valor cultural i biològic, ha estat modelat al llarg dels anys principalment per l’activitat agrícola i ramadera.”……….”Gràcies a les noves tendències de consum alimentàries i a l’exigència dels consumidors, actualment el sector gaudeix d’una revalorització del producte local i d’un reconeixement de l’activitat agrícola responsable.”……….”la institució ecologista empordanesa IAEDEN ha engegat aquest any el projecte Custòdia Agrària.”……..”La Custòdia Agrària pretén fomentar el desenvolupament d’una activitat agrícola i ramadera respectuosa amb l’entorn, que actuï com a vertader modelador del paisatge empordanès i com a refugi de la biodiversitat.”……”Des de l’horta ecològica LaRufa, de Fortià, en Ferran Coronado explica la bona acollida de la proposta.”

Aquí teniu l’article Les Alberes (PDF)

Un comentari a “La Rufa amb la Custòdia Agrària

  1. Pingback: La Rufa a la Fira de La Terra | La Rufa Horta ecòlogica