Tenim nova web!

Avui estrenem la nova web de La Rufa!

Hem estat uns mesos pensant i preparant aquest canvi amb l’ajuda dels nostres familiars, i creiem que el resultat és fantàstic.

Hem volgut fer una web més visual, dinàmica, agradable, fàcil, participativa i acollidora, en la que us sentiu com a casa.

Hem canviat també el sistema de compra. Ara us oferim cistelles obertes.

I què vol dir això? Doncs que a la pestanya “comprar” hi trobareu un llistat de tots els productes que podeu comprar a la Rufa i simplement, ens heu d’indicar la quantitat que voleu, com quan aneu a qualsevol mercat. També hi ha la opció de comprar una cistella tancada. En aquest cas, però, no es pot triar ni els productes ni les quantitats.

Aquest canvi a cistelles obertes l’hem tirat endavant perquè creiem que us ofereix un millor servei. Ara podeu comprar les nostres verdures, fruites i altres productes ecològics amb molta més facilitat i comoditat.

A més a més, a la nova web, també hi hem incorporat aquest apartat de notícies, un apartat de receptes, en els que anirem publicant periòdicament, i el pagament en línia, tan esperat per molts de vosaltres.

Esperem que us agradi el canvi.

S'han tancat els comentaris