Ajuda’ns a aconseguir un tractor!

Fa pocs mesos hem aconseguit la custòdia del camp del costat, i això vol dir que aviat podrem oferir més i millors verdures als nostres clients, però també implica que tenim 1 hectàrea més de terra per llaurar i cuidar, i el nostre motocultor no dóna a l’abast.

Per això necessitem un tractor petit (tipus vinya), per poder fer millor la nostra feina, aconseguir més eficàcia, i aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix la terra.

Però, com que a la Rufa tenim la prioritat de fer preus molt ajustats, perquè els productes ecològics siguin per a totes les butxaques, el nostre marge és molt just i no podem fer front a la despesa que representa un tractor. Per això engeguem aquesta campanya de micromecenatge.

El micromecenatge és una manera col·lectiva, amistosa i divertida de col·laborar amb el nostre projecte, donant suport als nostres esforços i essent així partícep d’un projecte d’agricultura ecològica amb gran valor social i paisatgístic.

Vols fer agricultura ecològica amb nosaltres?

Necessitem 4000€ per poder arribar als 7000€ que val un tractoret de segona mà (la meitat de si fos nou). Amb la teva ajuda segur que ho aconseguirem!

Entra a la pàgina de la campanya i descobreix els regals que et pots emportar fent una aportació pel tractor.

Sigues el nostre mecenes!!

 

S'han tancat els comentaris