Crema de fulles de rave

Una recepta molt fàcil, original i calentona per poder aprofitar les fulles de rave i no llençar-les, que són excel·lents!

Ingredients

  • Fulles d’un o dos manats de raves
  • 3 patates
  • 3 cebes
  • Brou de verdures o pastilla de brou
  • Crema de llet o formatge parmesà (opcional)

Elaboració

  1. Triar i netejar les fulles de rave, pelar les patates i les cebes.
  2. Sofregir la ceba amb les fulles de rave (si sofregim amb mantega quedarà més cremós i dolç).
  3. Afegir les patates tallades a daus.
  4. Afegir brou de verdures o aigua (amb una pastilla de brou) fins que cobreixi les verdures.
  5. Deixar bullir fins que la patata quedi ben cuita.
  6. Passar pel minipimer i servir ben calent.
  7. Abans de servir s’hi pot tirar un raig de crema de llet o formatge parmesà ratllat.

Que aprofiti!

 

Deixa un comentari