La Rufa es compromet amb la lluita contra l’exclusió social!

Ara que ha fet 5 anys que la Rufa Horta Ecològica va iniciar el seu camí, hem fet alguns canvis en el funcionament que donen al projecte un gran valor social.

A inicis de març vam signar un conveni de col·laboració amb Mansol Projectes, que treballa la finca de l’Horta de Santa Clara, a uns 500 metres  dels camps de La Rufa. A l’Horta de Santa Clara treballen persones en exclusió social severa i amb discapacitats. La nostra col·laboració permet consolidar llocs de treball per a persones en aquestes circumstàncies.

El veïnatge i la proximitat del tipus de projecte i de valors ens han portat a col·laborar de manera estable per tal de contribuir junts a la cura del medi ambient i a la lluita contra l’exclusió social.

En un món cada dia més global, entenem que les entitats locals que tenim objectius de millora social i mediambiental hem de col·laborar per ser més eficients i coherents en la nostra tasca.

A partir d’ara, quan mengis verdures de la Rufa, sabràs que a banda de contribuir a la cura del medi ambient i de la teva salut, estàs contribuint a millorar les condicions de vida de persones en exclusió social i amb discapacitat.

Un comentari a “La Rufa es compromet amb la lluita contra l’exclusió social!