Tornada a la normalitat amb salut!

Després de l’estiu, reprenem les activitats d’escola i laborals. Per engegar el curs amb energia pot ser interessant menjar de manera que ajudem al nostre organisme a “desintoxicar-se” dels excessos de l’estiu.

Els experts en la matèria recomanen que fem una dieta on la major part d’aliments siguin fruites i verdures fresques i ecològiques. Especialment destaquen els cítrics i tot tipus d’hortalisses crues. Al vespre recomanen fer caldos o sopes més calentes quan arribi el fred. Pel que fa a proteïna, recomanen que prioritzem llegums, ous ecològics, peix i marisc i proucrem evitar la carn durant unes setmanes, per ajudar al fetge i els ronyons a eliminar tòxics.

A banda, cal que beguem aigua bona i infusions que ajudin a fer unes digestions lleugeres.

Per mig matí i berenar un grapat de nous (o qualsevol altre fruit sec) acompanyat de fruita és una bona opció.

Evidentment, cal evitar els sucres refinats, alcohol, aliments processats i greixos saturats. També recomanen reduir el consum de blat o gluten.

Esperem que aquestes idees us serveixin per encarar la tornada a la normalitat amb més energia.

Salut!

S'han tancat els comentaris