Pèsols amb sèpia

Ara que encara no fa massa calor encara podem gaudir dels plats de cassola. Dos ingredients tan bons i saludables com la sèpia i el pèsol fan una combinació fantàstica per un bon dinar de diumenge!

Ingredients

  • 700 gr de pèsol (300 gr. desgranat)
  • 2 sèpies mitjanes
  • 1 ceba
  • caldo de peix
  • 1 got de vi blanc
  • oli d’oliva
  • ametlles
  • all
  • avellanes
  • pa torrat

Elaboració

  1. Després de netejar i tallar la sèpia a trossos, la posem a la cassola, on tindrem l’oli ja calent.
  2. Un cop s’hagi enrossit, afegirem la ceba tallada fineta i la deixarem sofregir a foc suau. Afegirem, també, el got de vi i ho deixarem reduir.
  3. Mentrestant preparem la picada amb unes ametlles, avellanes, all, el pa torrat i una mica de caldo de peix.
  4. Afegim els pèsols i el caldo de peix prèviament escalfat. Deixem bullir els pèsols uns 10 o 15 minuts. Quan porti 8-10 minuts tirem la picada i remenem. Abans d’apagar el foc, tastarem  els pèsols per assegurar-nos que estiguin ben tendres.

Un comentari a “Pèsols amb sèpia

Deixa un comentari