Crema de moniato i carbassa

Els moniatos son molt rics en nutrients i vitamines. A més, son dolços i suaus, fàcils de combinar amb moltes altres verdures. Podem fer-los al forn per berenar, o per sopar… Us donem una idea per incorporar-los en una crema suau i molt digestiva.

Ingredients

  • 2 moniatos
  • 0,5 kg de carbassa
  • 3 porros grossos o 2 cebes mitjanes
  • sal
  • aigua
  • oli d’oliva
  • Encenalls de pernil salat (opcional)
  • Cruixent de ceba (opcional)

Elaboració

Pelem i tallem a daus la carbassa i els moniatos. Tallem el porro finet o la ceba, segons el que ens agradi més. Posem una olla al foc, amb un raig d’oli. Sofregim suaument el porro o la ceba i tot seguit hi afegim la carbassa i el moniato. Ho deixem coure uns minuts, mirant que no se’ns enganxi i hi afegim l’aigua, que ho cobreixi. Ho deixem coure uns 20 min. Ho triturem fins que quedi una textura molt fina. Podem servir-ho amb uns encenalls de pernil salat o amb un grapat de cruixent de ceba.

Bon profit!

 

 

Un comentari a “Crema de moniato i carbassa