Porrusalda

Passat el rebombori de les festes, aquí tenim una recepta lleugera, típica de Navarra que hem compartit moltes vegades amb l’Abuelita.

Ingredients

  • 12 porros
  • 3 pastanagues
  • 3 patates
  • 2 dents d’all
  • 1/2 kg. de bacallà salat
  • 2 nyores
  • 1/2 got de vi blanc
  • Llorer
  • Oli d’oliva
  • Sal

Elaboració

  1. Remullem el bacallà amb les nyores 12 hores abans.
  2. Posem el bacallà en una cassola amb aigua, i quan està a punt de bullir, el reservem.
  3. En una cassola fonda, ofeguem en oli els alls picats, tirem els porros nets i tallats, la pastanaga tallada, la patata trossejada i el bacallà esmicolat.
  4. Afegim la resta i 1 parell de bols d’aigua de la que havíem fet servir pel bacallà.
  5. Ho deixem al foc 20 minuts.
  6. Deixem reposar una mica abans de servir.

Deixa un comentari